Vergaderen & Overnachten in een inspirerende omgeving in nationaal park het Drents Friese Wold

080 Pand wateren 23 juni 2009 005 (2)

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie met of zonder overnachting in een passend arrangement in de Drentse natuur? En u wilt meer dan ‘een vergaderzaal huren’? U wilt inspirerend vergaderen om de volgende ontwikkelingsfase in uw organisatie te realiseren? 

De voormalige lagere school van Wateren is volledig gerestaureerd en verbouwd tot een unieke vergaderlocatie en is prachtig gelegen in nationaal park het Drents Friese Wold. Bovendien is De Oude Meester centraal in Noord Nederland gesitueerd.

Informatie

Meerdere multifunctionele vergaderruimtes en altijd exclusief gebruik

DSC 0153In De Oude Meester vindt u multifunctionele vergaderruimtes en overnachtingscapaciteit tot maximaal 20 gasten. U en uw gezelschap zijn dan de enige gasten. U heeft dus altijd het exclusieve gebruik van de accommodatie. Een gezellige huiskamer, met open haard, fijne bedden en een grote tuin behoren tot uw standaarduitrusting. Inspirerend vergaderen is een bijna logisch gevolg van onze unieke vergaderlocatie.

Uiteraard bieden wij een keur aan vergaderarrangementen die voorzien in verreweg de meeste vragen. Mocht u behoefte hebben aan een uniek vergaderarrangement op een bijzondere vergaderlocatie, laat het ons dan weten. Wij doen ons best uw verblijf optimaal te faciliteren!

Bekijk onze arrangementen

Bekijk ook onze video

Binnenfaciliteiten vergaderen in Drenthe

  • Een grote ruimte (55m2) die geschikt is voor groepen tot 20 personen.
  • Een lounge ruimte (50m2) met een heel bijzondere sfeer die zeer geschikt is voor kleinere gezelschappen die intensief met elkaar aan de slag willen. Ook is deze ruimte te gebruiken als subruimte.
  • Een grote serre (40m2) met aparte hoek voor koffie, thee en versnaperingen. In de serre kan geluncht kan worden en bovendien is deze serre als subruimte te gebruiken.
  • Ook een goed uitgeruste keuken is onderdeel van de conferentieruimtes. Hier bereiden wij uw ontbijt, lunches en diners. Het is echter ook mogelijk dat u kiest voor zelfverzorging. 
  • Op de gehele locatie beschikt u over een goed dekkend en gratis WiFi netwerk.
  • De Oude Meester beschikt over 9 slaapkamers. Mocht u over meer kamers willen beschikken, het is geen probleem om in het op loopafstand gelegen hotel, kamers bij te boeken

091 Pand Wateren 22 juni 2007 019

Buitenfaciliteiten vergaderen in Drenthe56

  • De Oude Meester beschikt over een grote tuin met een adembenemend uitzicht op de omliggende akkers, weides en natuurgebieden van nationaal park het Drents Friese Wold.
  • In de tuin is veel ruimte voor allerlei buitenactiviteiten zoals sportieve programma’s of het aanleggen van een kampvuur.
  • Tenslotte beschikt De Oude Meester over een prachtige overdekte en beschutte veranda (30m2) met een buitenkachel, waar het ook bij iets minder mooi weer prima toeven is.

De omgeving

Naast de ruimte voor buitenactiviteiten op eigen terrein van De Oude Meester, biedt de schitterende natuur in het omliggende nationaal park het Drents Friese Wold (6.000 hectare groot) uitstekende en oneindige mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Via de onderstaande link krijgt u een meer uitgebreide impressie van de natuur in het omringende nationaal park het Drents Friese Wold.

Lees meer over de omgeving

Bedrijven en organisaties

Vergaderen 3Als je belangrijke beslissingen moet nemen zonder afleiding, dan is het prettig op een plek te zijn die zich onderscheidt van de gangbare hotellocaties. Waar de rust is om tot nieuwe visies te komen, waar ruimte is voor inspiratie en bezinning. In een accommodatie met een fijne sfeer en uitstraling en waar de verzorging ook prima in orde is. Niet alleen binnen veel ruimte, maar ook buiten. Voor teambuildingsactiviteiten, spel, ontspanning, wandelen, fietsen, etc.

Inspirerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling 

Waar kun je nou beter tot jezelf komen dan op een inspirerende en bezielde locatie? Waar rust en natuur belangrijke bestanddelen zijn voor een succesvolle bijeenkomst. Trainingen, opleidingen, retraites, yoga en mindfulness vereisen zo’n plek en De Oude Meester biedt zo’n plek! Overdag aan de slag en s’avonds heerlijk ontspannen bijpraten bij een knappend kampvuur of open haard. Gezellig samen koken of laat je heerlijk verwennen, alles is mogelijk bij De Oude Meester.

Vergaderen, confereren, inspiratiedagen, training, opleiding, retraite, teambuilding, heidagen, persoonlijke ontwikkeling, oefensessies, yogaweekenden, teamdagen, vergaderen in de natuur, presentatie, strategiesessie, receptie, informatiebijeenkomst, demonstratie. 

Hierbij nodigen wij u van harte uit De Oude Meester te bezoeken, om zelf vast te stellen of onze faciliteiten aansluiten bij uw wensen. Wel graag op afspraak in verband met aanwezige gasten. Lees bij de reviews hoe eerdere gasten De Oude Meester hebben ervaren!

57

Foto's

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Neem contact op